POLÍTICA DE PRIVACITAT

Aquesta política de privadesa estableix com Maryola Limited utilitza i protegeix qualsevol informació que proporcioneu a Maryola Limited quan utilitzeu aquest lloc web. Maryola Limited es compromet a garantir que la seva privadesa estigui protegida. En cas que us demanem que proporcioneu certa informació mitjançant la qual pugueu ser identificat en utilitzar aquest lloc web, podeu estar segurs que només s'utilitzarà d'acord amb aquesta declaració de privadesa.
Aquesta Política de privadesa descriu com es recopila, utilitza i comparteix la seva informació personal quan visita o realitza una compra a maryola.es
INFORMACIÓ PERSONAL QUE RECOPILEM
Quan visiteu el Lloc, recopilem automàticament certa informació sobre el vostre dispositiu, inclosa informació sobre el vostre navegador web, adreça IP, zona horària i algunes de les cookies que estan instal·lades al dispositiu. A més, a mesura que navega pel Lloc, recopilem informació sobre les pàgines web individuals o els productes que veu, quins llocs web o termes de cerca el van remetre al Lloc i informació sobre com interactua amb el Lloc. Ens referim a aquesta informació recopilada automàticament com a "Informació del dispositiu".